Spring til indhold

Støvsuger test – Find den bedste ledningsfrie støvsuger

Er du på jagt efter ny støvsuger? Der er heldigvis mange gode alternativer at vælge mellem, og der kommer hele tiden nye, spændende modeller på markedet. Hvis du er på jagt efter en ledningsfri støvsuger, kan du læse med her, og finde ud af, hvad der er det nyeste nye.

Hvad er en ledningsfristøvsuger?

En ledningsfri støvsuger, er en støvsuger uden ledning. Det vil sige, at man slipper for at skulle sætte sin støvsuger i et nyt stik, hver gang man skal støvsuge et nyt rum, og det giver en helt anden bevægelsesfrihed end det en traditionel støvsuger gør.

Dette er blevet et populært alternativ, fordi det gør det lidt nemmere at hive støvsugeren frem. Mange synes det er besværligt at hive en tung, traditionel støvsuger frem fra gemmerne, bare der skal støvsuges det mindste. Det er ikke tilfældet med en ledningsfri støvsuger. De kan opbevares mere tilgængelig, for eksempel hængende på væggen, og dermed får man styr på den daglige rengøring i en helt anden grad, end en traditionel støvsuger tillader.

Kan nogen konkurrere med Dyson?

Dyson støvsuger, er den originale ledningsfrie støvsuger, og dette er også en af de mest populære støvsugermodeller i Danmark, og faktisk også i resten af Norden. Derfor er det ikke så mærkeligt, at man hurtigt kommer til at sammenligne andre ledningsfrie støvsugere, fra for eksempel Bosch eller Miele, med netop Dyson.

Electrolux er en hård konkurrent

Støvsuger test viser tit at Electrolux har mange gode ledningsfrie støvsugere på markedet, der måske kan konkurrere med Dyson. De har også både robotstøvsuger, der vinder frem på det danske marked. Hvis du er på jagt efter en billig håndstøvsuger, kan det også være værdt at kigge nærmere på netop Electrolux.

En støvsuger test, kan nemt hjælpe dig med at afsløre, hvad der er den bedste støvsuger for dig. En støvsuger test, tester nemlig en række parametre for, hvad der udgør en god støvsuger. Dette kan være alt fra sugeevne til støvemission, og hvor allergivenlig en bestemt støvsuger er. Derfor er det altid en god ide, at læse støvsugertest, inden du vælger, hvilken støvsuger, der skal blive din nye støvsuger.