Spring til indhold

Spar penge på dyr catering

Skal du holde fest? Det er rart at kunne holde en stor og eksklusiv fest, men mad bliver hurtigt en af de dyreste poster i budgettet. Her kan du spare en hel del penge, hvis du bare følger nogle enkle tips. De kan du læse om her.

God forberedelse

God forberedelse er det vigtigste nøglepunkt, hvis du vil spare penge. Det er når man har dårlig tid og bliver desperat, at man tager dyre afgørelser. Hvis du køber ind lang tid i forvejen, og lægger ind den tid det tager, at forberede et godt og professionelt måltid helt selv, så kan du slippe for de dyre cateringomkostninger, og få en meget billigere fest.

Det er ikke kun i forbindelse med maden, at det kan betale sig at være godt forberedt. Bestil pynt til din fest online, så du slipper for at købe det i en dyr butik. Da kan du nemlig browse efter det bedste tilbud, i stedet for at gå for det første og det bedste. Der findes mange gode tilbud online, og her

Lav god og professionel mad

Det er måske ikke så svært at smække sammen et lækker måltid som du måske tror? Det gælder om at finde en type mad som mange kan lide, og som man nemt kan lave til mange mennesker, med den helt rette forberedelse. Der skal selvfølgelig også være en faktor af at imponere dine gæster, og derfor kan det være en god ide at vælge noget, der også ser visuelt tiltalende ud på et festbord.

Sushi er et svært godt bud på denne type mad. Du kan lave vegetariske varianter og en variant for dem, der ikke spiser fisk (med rødt kød eller kylling). Det giver et hav af muligheder, og med de samme grundingredienser kan man lave mad til mange forskellige behov, og man kan hurtigt producere store mængder. En anden fordel er, at det ikke behøver at serveres varmt, derfor kan du gå i gang flere timer i forvejen, og dermed sikre dig selv at du får god forberedelsestid. Alle ingredienser kan skæres op og gøres klar dagen i forvejen. Derfor er sushi et perfekt bud på god mad du kan lave, når du skal spare penge på catering.

Du kan finde mange gode sushi opskrifter online, så du kan levere professionel mad til din egen fest, som alle kommer til at kunne huske. Du kan med fordel også servere japanske grilspyd til, yakitori, hvis du vil lave et helt japansk mad-tema, og også lave nogle nemme, varme madalternativer i tillæg til sushi.