Spring til indhold

Sådan planlægger du årets mest mindeværdige fest

Er det året hvor du fylder rundt, skal giftes eller bare vil holde en fest alle dine venner kan huske, så er det med at læse med her. For fester kan hurtigt gå i glemmebogen, hvis ikke der er kræset for detaljerne. Her i guiden får du inspiration og gode tips til, hvad du kan overveje til fest planlægningen. Værsgo’.

 

Den intime glæd-dine-venner fest

Der er ingen, der siger du skal invitere 50-100 mennesker for at holde en ’one-to-remember’ fest. Nej, du kan skam oppe dig og invitere dine yndlings venner over til en mere intim middag og fest.

 

Du kan blandt andet gå i køkkenet og lave tre-retters fra bunden, samt servere lækre drikkevarer. Senere på aftenen, kan i tage til vin- eller øl smagning og hygge jer på den måde. Se her og læs mere om smagninger i hele landet.

 

Udendørs festen

Sommerfester er bare noget for sig selv, så fylder du rundt eller skal holde bryllup, så vent gerne med festen til de varme måneder. Hyr er godt band, som spiller musik folk kan danse med til eller få fat i en dj med noget groove.

 

For at krydre festen ekstra meget, kan du overveje at lave et sjovt tema, så folk skal troppe op udklædte. Gør noget ved udsmykningen og serverer drinks efter festens sjove tema. Hvem elsker ikke et godt grin, når mennesker tropper op i et kostume? Overvej for eksempel et hvidt tema, som altid er elegant. Eller hvad med 50’er stil?

 

Tænk over mad og drikke

Der er mange der går op i maden og drikkevarerne til en fest, derfor er det heller ikke lige meget hvad du udvælger. Tænk over hvilke gæster der kommer, hvor mange og husk at have alternativer, da nogle ikke drikker alkohol, eller måske spiser kød. Udvælg gerne en cater, som også har fået gode reviews.