Spring til indhold

Kopper med tryk kan både bruges som personlig gave og som reklame

En god kop kaffe skal helst serveres i en god kop. En god kop er ikke altid det samme som en pæn kop. En pæn kop kan godt være en god kop. Med andre ord, så er en kop sjældent bare en kop.

En kop som personlig gave

Du kan få lavet kopper med tryk som er helt personlige. Du kan selv vælge billede og tekst. Har du ikke den helt store fantasi, så findes der et hav af kopper med tryk med ordlyd der værdsætter bedstemor, veninden, onklen eller med et specifikt navn på. En kop som på den ene eller anden måde er gjort personlig, er altid en ekstra god gave. Min bedstemor er bare den bedste, kan godt få en bedstemor til at fælde en lille tåre af glæde.

En kop som reklame i stedet for en kuglepen

I mange år har kuglepennen været den mest typiske gave fra et firma til en potentiel kunde. Det er nærmest en tradition. Det er også stadig en fin lille gave og det er god reklame, men det er nøjagtigt det samme som alle andre firmaer gør. Hvorfor ikke prøve kopper med tryk i stedet for? Kuglepenne bliver alligevel altid væk, lige som lightere. En kop bliver ikke væk. Den står på bordet eller i skabet. Når den står på bordet er den en lille reklamesøjle for dit firma, hele tiden.

En god kop og en pæn kop er ikke nødvendigvis det samme

Vælger du kopper med tryk som reklame eller som personlig gave er der en lille ting du skal være opmærksom på. En god kop og en pæn kop er ikke nødvendigvis det samme. En pæn kop har muligvis en fin farve, smukke bogstaver eller en smuk form, men det er ikke det samme som at koppen er god.

En kop har en eneste grund funktion. Den skal indeholde væske som du kan drikke. En god kop lader dig drikke uden besvær. En kop med en tyk overkant får dig til at spilde på skjorten. En kop med for lille hank er dum at holde på og igen kommer der kaffe på skjorten. En stor klodset hank er lige så træls. en god kop skal altså have en tynd overkant og en god hank for rent faktisk at være god til det den er skabt til.