Spring til indhold

Kom i form med Nettofitness

Drømmer du om at komme i form i det nye år? Så kan Nettofitness hjælpe dig. Hos dem finder du alt inden for fitnessudstyr, så du kan komme i form på ingen tid og få den krop, du altid har ønsket dig. Hvis du altid har drømt om en pull up bar, så er det nu, det er tid til at investere i en. Læs videre og bliv klogere på, hvad nettofitness kan gøre for dig.   

Så snart vi er ovre jul og nytår, så summer der altid af nye begyndelser i luften. Derfor er der også mange, der begynder at træne i det nye år.  Det er nemlig her motivationen er allerhøjest, og netop fordi vejret inviterer til hjemmetræning, så vælger mange at investere i træningsudstyr til hjemmet, så de kan komme i form på deres egne præmisser.  

Få din egen pull up bar derhjemme 

Hvis du gerne vil styrke dine arme og overkrop, så er en pull up bar eller et pull up stativ lige noget for dig. For dem, der ikke ved, hvad en pull up er, så svarer det til en armhævning. Du kan simpelthen få en bar, du kan sætte op i dørkarmen, hvor du kan lave armhævninger fra. På hjemmesiden nettofitness.dk/a/bedste-pull-up-bar kan du finde den pull up bar, der passer bedst til dig og dine træningsbehov.  

Er du bange for din dørkarm ikke holder? Så er en pull up bar væg en løsning for dig. Med denne type pull up bar har du mulighed for at variere din træning med forskellige greb. Monterer du din pull up bar på væggen i stedet for i dørkarmen, så behøver du heller ikke frygte for dørkarmens sikkerhed. En pull up bar på væggen giver dig rigtig gode muligheder for at komme i den form, du altid har drømt om. 

Styrk arme, ryg og bryst med hjemmetræning 

Tiden har aldrig været bedre til at træne hjemmefra end nu. Og når julesulet skal brændes af, så findes der ingen bedre træning, end den du kan få med en pull up bar. For den styrker både biceps, ryg og bryst alt afhængig efter, hvilke øvelser du finder på. Det styrker først og fremmest din overkrop, og hvis du gerne vil være strandklar, kan du komme i gang allerede i dag.  

Fordelen ved at træne med egen kropsvægt frem for at bruge tungt udstyr nede i et træningscenter er, at du undgår overbelastningsskader. Samtidig er det en fantastisk motivation for endelig at komme i den form, du altid har drømt om. Du behøver ikke længere spekulere i tunge vægte og klodsede maskiner, når det eneste, du reelt har brug for, er en pull up bar på væggen derhjemme.