Spring til indhold

Hårplejeprodukter mod hårtab

Hårtab kan ramme stort set alle. Det gælder ikke kun mænd, der ikke træner eller spiser den helt rigtige kost. Mange ting kan være afgørende for, om håret bliver på hovedet eller falder af. Der findes endnu ikke et middel som helt kan stoppe hårtab. Men heldigvis findes der et produkt, som kan modvirke hårtabet rigtig meget.  

På https://www.hairbystender.dk/vare-kategori/maerker-a-aa/kerastase/genesis/ finder man mirakelmiddelet, Genesis fra Kérastase. Dette er en hårplejeserie. Den hjælper mod hårtab. Det gælder hårtab som skyldes skader og trætte rødder. Serien går ind i hårfibrene. Her bliver der givet en masse pleje, som styrker hvert enkelt hårstrå. 

Beskyt håret bedst muligt 

Der er mange gode grunde til at vælge hårplejeserien fra Genesis. Der findes rigtig mange slags produkter på markedet mod netop skadet og slidt hår. Men denne serie er både anerkendt og elsket af rigtig mange frisører. Ikke nok med at hårtab bekæmpes, så kan håret for alvor få vokseværk ved hjælp af produkterne.  

Hår som let knækker og falder af, kan trænge til den helt særlige shampoo fra serien. Denne renser forsigtigt håret. Derved bliver hårfibrene styrket. Efterfølgende vil håret være mere modstandsdygtigt overfor hårtab. Når man har benyttet sig af shampooen, er det oplagt at lægge en god balsam i.  

Sundhed kommer indefra 

Man er, hvad man spiser. Dette har de fleste formodentlig hørt før. Det samme gælder for håret. Spiser man en sund og varieret kost, vil håret på sigt takke en. Det sker ikke over natten. Men det er noget, som bliver tydeligt efter tid.  

Men hvis man gerne vil booste håret, kan det være en god ide at kombinere hårplejeserien fra Genesis med den sunde og varierede kost. Fordelene ved at benytte sig af hårprodukterne er desuden, at håret lettere kan redes ud. Dette vil også være med til at beskytte hvert enkelt hårstrå.