Spring til indhold

Guide: Sådan gør du klar til den store fest i sommerhuset

Hvis du skal være vært for den næste store fest udendørs, hvorfor så ikke gøre noget helt anderledes og holde den i sommerhuset. Er du lige blevet sommerhus ejer, så skal det da fejres med manér. En housewarming fest i sommerhuset, vil være den helt perfekte måde at holde en sommerlig fest på, i skønne omgivelser. Selvom sommeren er på vej afsted, kan det stadig være, at vejret er godt nok til at den kan holdes udendørs. Har dette fanget din interesse, så bør du læse med her i artiklen.  

Forberedelsen til din fest

Hvis sommerhuset lige er blevet dit, er der sikkert lige nogle ting som skal på plads. Måske er der noget med terrassen, eller andet som lige skal fikses inden den store fest. Da det jo er sommerhus, kan det også være nogle af gæsterne skal være overnattende, og så bliver det jo til en lille ferie. Måske skal du fulende sommerhus-følelsen med en lækker udebruser i kobber, inden at alle gæsterne kommer på besøg? Det kan også være en idé at få anskaffet dig et havetelt, i tilfælde af det danske vejr viser sig fra en anden side, og regnen kommer.  

Har du mod på at gøre noget ekstra ud af den store fest, så fortæl eventuelt dine gæster at der r dresscode. Og med det, menes der udklædning. En fest bliver som regel lige lidt sjovere, hvis alle tropper op i skørt kostume. En temafest, hvor både mad, drinks og pynt er i et bestemt tema, kan næsten kun blive en succes. Hvis du er i tvivl om, hvad det skal være, så kan du eventuelt vælge oktoberfest, mexicansk eller Gatsby tema. Når man klæder sig ud, så kan det også føles mere afslappet, plus der er helt sikkert nogle som får sig et ordenligt grin.