Spring til indhold

Gør drømmen om en bolig i Spanien til virkelighed

Når ferien skal holdes under sydlige himmelstrøg, så er Spanien den perfekte rejsedestination. Det er samtidig danskernes foretrukne rejseland, når ferien skal holdes udenlandsk. Derfor er der også mange, der drømmer om en bolig i Spanien, og flere og flere danskere er begyndt at realisere deres boligdrømme.

Danskernes foretrukne feriedestination

Spanien har i mange år været danskernes foretrukne feriested. Hvert år rejser rigtig mange danskere til solrige Spanien, og det er der god grund til. Spanien er et skønt rejseland, her kan man nemlig kombinere rendyrket solferie med kulturelle oplevelser.

Det er oftest de spanske kystområder, som er hyppigt besøgt af danske turister, og derfor er der naturligvis også stor efterspørgsel på ferieboliger i kystområderne.

De spanske kyster er ikke bare smukke, de byder også på lækre sandstrande og hyggelige, lange strandpromenader, hvor man blandt andet finder et stort udbud af restauranter og caféer. I kystbyerne finder man typisk også en masse hyggelige gader med lokale og internationale butikker.

I Spanien har man selvfølgelig også mulighed for at bevæge sig længere ind i landet, og rigtig mange danskere har også fået øjnene op for de mindre landsbyer inde i landet, hvor man kan opleve en autentisk stemning og bo side om side med de lokale.

Flere og flere danskere har valgt at erhverve sig en bolig i Spanien, og hvis man ser på antallet af solskinsdage om året, så forstår man godt hvorfor. Hvis du også går og drømmer om en bolig i Spanien, så se lige her. Den spanske solkyst har i gennemsnit 320 solskinsdage om året, hvilket er næsten 4,5 gange så mange solskinsdage, som vi i gennemsnit er vant til i Danmark.

Særligt Costa del Sol er danskernes foretrukne destination i Spanien, faktisk er Costa del Sol så populær blandt danskere, at det betegnes som en dansker koloni. Der er altså rig mulighed for at møde andre danskere på ferien.

Dansk underholdning med på ferien

Selvom det er dejligt at rejse, så kan man hurtigt komme til at længes hjem. Har man erhvervet sig en bolig i udlandet, så føles det måske som ens andet hjem, men alligevel kan man godt komme til at savne Danmark.

Heldigvis er Danmark ikke længere end en kort flyvetur væk, og det er måske af den grund, at danskerne foretrækker Spanien, når ferien skal holdes i udlandet. Det kunne også være skønt, hvis man kunne få en bid af Danmark med på ferie, og det kan faktisk lade sig gøre.

Rejser man i længere perioder ad gangen, så kan man hurtigt komme til at længes efter rugbrødsmadder og danske specialiteter, men særlig dansk underholdning står også øverst på listen over ting, man godt kunne tænke sig at få med på ferie.

Nu kan du glæde dig selv og andre ved at leje et dansk band til festen i din spanske bolig. Der er ikke noget bedre end at holde en fest under varme himmelstrøg, og med et dansk band til at spille festen op, så bliver det næsten ikke bedre.

Dansk underholdning når det er bedst

De fleste har sikkert prøvet at sidde til en fest, hvor et dansk band sætter gang i festen. Livebands kan formå at sætte gang i selv i den kedeligste fest, og selvom en fest under varme himmelstrøg umuligt kan være kedelig, så kan liveunderholdning kun gøre festen endnu bedre.

Der findes rigtig mange danske bands, man kan leje til festen i Spanien. De fleste bands er Coverbands, som kan spille stort set alt, hvad det skulle være. Så hvad enten du holder af gamle danske hits eller du er mere til nyere hits, så kan du finde et band, der passer til enhver smag og enhver festlig anledning.