Spring til indhold

Få styr på din hverdagsmad

Der er meget man kan gøre for at få lidt bedre styr på sin hverdag. Mange af os er travle, specielt indenfor eventbranchen. Der er måske ikke så meget tid til husmoderlige pligter, og derfor er det fantastisk, at der findes gode løsninger. Det kan du læse mere om her.  

Slut på at købe ind hver dag  

Køber du ind hver dag? Det skal det blive slut på. Når man køber ind hver dag, så bruger man ikke bare unødvendigt meget tid i dagligvarebutikken, man køber som regel også meget mere, end man reelt set har brug for. Man kan nemt komme til at lave små impulskøb, som man ellers ville lade være med. Måske køber du ind efter arbejde, hvor du er sulten og træt. Det er ikke en god kombination for din pengepung!  

Du kan faktisk spare meget mere på at tænke lidt mere langsigtet, lige når det kommer til indkøb. Der findes nemlig mange gode løsninger, der eliminerer indkøb ud over essentielle ting som toiletpapir og tandcreme og måske de snacks, man gerne vil have en gang i mellem.  

Mange har allerede opdaget onlineshopping af dagligvarer, men har du prøvet madkasser?  

Madkassen, der gør dit liv meget nemmere  

Med en madkasse for simplefeast, får du ikke blot bedre fødevarer, til en bedre pris, du får også planlagte måltider. Det er en tidsbesparende, pengebesparende og ressourcebesparende løsning i en travl hverdag. Måltiderne er klaret, du skal bare tilberede dem på en nem og enkel måde ved at følge anvisningerne, der følger med. Det bliver ikke nemmere. Det er også årsagen til, at madkasser har vundet stor popularitet her i Danmark.  

Tid er blevet en luksus på lige fod med penge, og derfor leder vi hele tiden efter løsninger, der frigiver mere tid. Der findes jo kun så mange timer i et døgn, men med en madkasse fra simplefeast, så kan du få noget andet ud af det end at planlægge måltider og købe ind. Du får også meget bedre fødevarer med en god madkasse, end dem du selv kan købe i butikken.  

Læs mere om fantastiske madkasser her, og lær hvordan du kan bruge dem på en smart og effektiv måde. Hverdagen bliver langt nemmere med en madkasse, og prisen bliver i høj grad opvejet af alle de impulskøb, du lige pludselig springer over i butikken. Slut med at spilde tid i kø i Netto – nu er det madkasser, der gælder.