Spring til indhold

Dyr fest? – Det kan du gøre

En god fest kommer tit til at gribe om sig. Selvom du har lagt et godt budget, kan udgifterne hurtigt komme til at stikke af. Hvordan kommer du så af med ekstraregningen bagefter? 

Der er intet som en virkelig god fest, som virkelig kan løsne op i hverdagen og give dig en virkelig god mindeværdig oplevelse. Desværre kan det også være en dyr fornøjelse, hvor udgifterne hurtigt løber op i et niveau, som var meget højere, end hvad du regnede med på forhånd. Hvordan betaler man så den regning? 

Nogle mennesker sidder måske ikke med de penge på lommen, som de har brug for til at kunne betale for regningerne. Her kan man ty til et kviklån for hurtigt at kunne betale de uforudsete regninger. Man kan blandt andet lære meget mere om kviklån ved at læse låneguiden på Jubii.dk, som har samlet information om kviklån og kan hjælpe dig med at finde det billigste lån. 

Gå aldrig over budgettet 

Selvom du er gået over budgettet for din fest, er der ingen grund til at gentage den samme fejl to gange. Forudsætningen for at tegne et lån er, at man kan betale pengene tilbage igen og overholde sine terminer. Ellers kan det blive en dyr oplevelse, og tømmermændene efter din fest kan hurtigt blive en længerevarende hovedpine, som du skal forholde dig til igen og igen – vel og mærke uden, at du kan kurere hovedpinen ved at putte en brusetablet i et glas vand. 

Derfor kan du bedst forberede dig på at tegne et kviklån ved at gøre det klart, hvor mange penge du skal låne, og hvor meget du har råd til at betale tilbage hver måned. På den måde kan du tilrette dit lånebeløb og din afbetalingsperiode til din egen private økonomi, så du både er sikker på, at du får betalt lånet tilbage, og du stadig har et pænt rådighedsbeløb tilbage til dine andre udgifter. Så slipper du får alt for mange økonomiske tømmermænd, og du får en bedre mavefornemmelse med din egen privatøkonomi, selvom festen kom til at gribe lidt mere om sig, end du havde planlagt på forhånd.