Spring til indhold

De to bedste tips til den første fest efter corona

Coronaen har efterhånden haft kløerne i os meget længe. I mere end 1 år har vi gradvist vænnet os til at være meget mere hjemme og måske også mere alene. Det har været småt med sociale begivenheder, men nu lysner det i horisonten. Måske kalder det på en fest? 

Uanset om du næsten har glemt, hvad en fest er, eller om du har ventet med længsel på at kunne holde en fest igen, så er du sandsynligvis lidt rusten inden for denne kategori og har måske brug for lidt gode råd til at planlægge og afholde festen. Her får du lidt tips til din første fest efter corona. 

Fra skærm til virkelighed 

Langt de fleste af os kan nok nikke genkendende til, at telefoner, computere og tv har fyldt mere det seneste års tid. Selv om vi længe har levet i en digital tid, har det sidste år nok skubbet de fleste af os længere ned i skærm-fælden. Vi har ikke kunnet mødes fysisk, så vi har mødtes online. Og når vi har kedet os, har vi set tv, spillet computer eller bare siddet med vores telefoner. Derfor kan det måske være sværere at være ordentligt til stede, når vi igen må mødes.  

For at undgå at din fest blot bliver et samlingssted for skærm-kiggeri, kan du tage en snak med dine gæster og lufte ideen om at droppe telefonen for en aften og bare være til stede i hinandens selskab. Hvis det er svært, kan du også overveje at slukke for internettet, så dine gæster i hvert fald ikke kan logge på dit netværk. Det har samtidig den fordel, at du ikke risikerer, at nogen i løftet stemning går ind på nogle uheldige hjemmesider. Dette vil nemlig kunne forbindes med din IP-adresse og dermed dig. Bliv meget klogere på, hvordan alt det med IP-adresser hænger sammen på MinIP

Supplement til alkoholen 

Måske har du og dine gæster ikke drukket så meget alkohol, mens coronaen har raset. De fleste har nok taget en øl eller et glas vin i ny og næ, men de færreste har festet igennem. Derfor kan det være en god idé at supplere alkoholen til festen med masser af alkoholfri drikkelse. Så risikerer du ikke, at du og dine gæster bliver alt for berusede, alt for hurtigt. Det ville jo være ærgerligt at skulle stoppe den første fest tidligt, fordi alkoholen slår hårdere, end den plejer efter et år i coronaboblen.