Spring til indhold

At leve det søde liv som studerende på Fyn 

Studietiden står for mange voksne som en lykkelig tid, og der er da også meget skønt ved at være studerende. Verden står endnu åben. Der er masser af muligheder for at træffe de valg, som senere vil komme til at præge ens livsbane. Der er masser af fællesskaber, man kan indgå i, og der holdes fester og små sammenkomster, hvor man mødes med jævnaldrende og dyrker tidens ungdomskultur for fuldt skrald. Lige som i resten af landet, er studietiden på Fyn en tid med masser af tanker og indtryk. 

Er du student, så tænker du formentlig ikke selv over hvor meget og hvor hurtigt du udvikler dig. Det ville da også være kedeligt at sætte sig ned og gruble over tingene, når man befinder sig midt i denne periode af sit liv. Det er en tid, der aldrig kommer tilbage, så det gælder bare om at udnytte den bedst muligt. Der skal naturligvis knokles og laves lektier. Man skal proppes med læring, så man er godt rustet til de videre studier, på universitetet eller erhvervsuddannelserne. 

Student på øen midt i Danmark 

Hvis man er studerende på Fyn, så har man kort afstand til det meste af landet. På den måde ligger Fyn perfekt placeret midt i det hele. Det giver muligheder i alle retninger, og man kan virkelig udnytte det hvis man vil. Jylland har masser af gode tilbud til studenter, og det samme kan man i den grad sige om København. På Fyn ligger man altså lige i smørhullet, og det skal man da udnytte. 

Med broforbindelse til både Sjælland, Jylland og Lolland-Falster, er man godt placeret geografisk, og har et maksimalt bredt udsyn. Som studerende kan det godt betale sig at udnytte dette potentiale. Det er jo i denne tid, at alle muligheder står åbne. Man skal bare række ud efter dem, så er der store chancer for at man griber noget rigtigt. Danmark har masser af potentiale for at uddanne unge mennesker til en bred vifte af jobbeskrivelser. Hvis man allerede på dette tidspunkt af sit liv har klarhed over hvilken retning, man gerne vil gå, så har man chancen for at komme rigtig langt. 

Andre gode glæder på Fyn 

Midt i alt det boglige, kan man godt blive grebet af en restløshed, som har noget med drifter at gøre. Hvis man har intime fantasier og drømme, man gerne vil leve ud, så er der hjælp at hente. Sex på Fyn er ikke svært at finde, hvis man bruger den rigtige guide på nettet. Der er også mulighed for at finde masser af god Sex i Odense, når blot man leder det rigtige sted på nettet. God fornøjelse.