Spring til indhold

5 sjove temafester, som du kan holde til enhver lejlighed

At holde en temafest er en fantastisk måde at fejre enhver lejlighed på. Uanset om du er på udkig efter noget sjovt og festligt til at ringe det nye år ind, eller om du ønsker at holde en fødselsdagsfest, som dine gæster aldrig vil glemme, vil disse fem festtemaer helt sikkert falde i god jord. Så få gang i din kreative saft, og begynd at planlægge årets fest!

  1. En “Tilbage til fremtiden”-fest er perfekt for alle, der elsker klassiske film. Du kan klæde dig ud som figurer fra filmen, servere snacks med filmtema og pynte op med rekvisitter fra filmen.
  2. En Harry Potter-fest er perfekt til alle fans af bøgerne eller filmene. I kan pynte op med Hogwarts husfarver, lave trylledrikke og afholde en Quidditch-kamp.
  3. En Star Wars-fest er perfekt til alle fans af serien. I kan klæde jer ud som jeres yndlingsfigur, lave en lyssabelkamp og spise snacks med galakse-tema.
  4. En Mario-fest er perfekt for enhver fan af videospilserien. Du kan klæde dig ud som din yndlingsfigur, spille videospil og spise pizza.
  5. En diskofest er perfekt for alle, der elsker at danse. I kan sætte jeres yndlingsdisco-melodier på, klæde jer ud i 70’er-tøj og danse.

Sådan planlægger du den perfekte fest: Tips fra de professionelle

Nu hvor du har besluttet dig for et tema for din fest, er det tid til at begynde at planlægge. Her får du et par tips fra de professionelle, som kan hjælpe dig med at sikre, at din fest bliver et hit:

  1. Begynd at planlægge tidligt. Det giver dig masser af tid til at finde det perfekte sted, sende invitationer ud og organisere alle andre detaljer.
  2. Lav et budget. Det vil hjælpe dig med at holde dig på sporet, når det gælder udgifter til ting som dekorationer, mad og drikkevarer.
  3. Send invitationerne ud i god tid. Det giver dine gæster nok tid til at rydde deres kalender og sikre sig, at de kan deltage i dit arrangement.
  4. Planlæg aktiviteter og underholdning. Dette vil sikre, at dine gæster bliver underholdt under hele arrangementet.
  5. Hav en back-up plan. Tingene går ikke altid som planlagt, så det er altid godt at have en back-up plan, hvis noget går galt.

 

Hvis du følger disse tips, er du sikker på at holde en fest, som alle vil huske i mange år fremover. Så kom i gang med planlægningen og hav det sjovt!

 

Måske du også skal have sat din væghængt biopejs op inden festen?