Spring til indhold

5 populære typer af tasker, som du skal kende

Det er nemt at tænke på en taske som bare endnu en accessory, men de findes i forskellige former og størrelser med forskellige anvendelser.

 

Fra håndtasker til skuldertasker til tasker til indkøbstasker er der så mange muligheder, at det kan være svært at følge med i de nyeste trends.

 

Her ser vi på nogle af de mest populære typer af tasker, og hvorfor de er blevet så populære.

 

Håndtasker

Håndtasker er klassiske accessories, som typisk bæres i hånden eller på armen. De findes i forskellige størrelser og stilarter, lige fra små clutch-tasker til formelle lejligheder til større totes til hverdagsbrug.

 

Håndtasker bruges ofte til at bære personlige ting som makeup, tegnebøger, telefoner og nøgler. Populære mærker som Gucci og Louis Vuitton har været med til at gøre denne type taske til et ikonisk modeudtryk.

 

Skuldertasker

Skuldertasker er praktiske tasker, der kan bæres over skulderen på grund af deres lange håndtag. Denne type taske er perfekt til at bære bøger, bærbare computere og dagligvarer, da du har hænderne fri, samtidig med at du har masser af plads til dine ejendele.

 

Skuldertasker med justerbare stropper er blevet stadig mere populære takket være deres alsidighed og bekvemmelighed.

 

Tote-tasker

Tote bags er blevet mere populære som et bæredygtigt alternativ til engangsplastposer. Ikke alene er de bedre for miljøet, men de giver også masser af plads til alt det, du har brug for dem til – dagligvarer, bøger, legetøj eller endda træningstøj!

 

Mange vælger tasker af lærred med prints eller slogans som en stilfuld måde at vise deres personlighed på uden at gå på kompromis med det praktiske. Du kan se et stort udvalg her.

 

Rygsække

Rygsække er populære blandt studerende og rejsende, da de kan rumme store genstande og fordele vægten jævnt over ryggen.

 

De har en eller to stropper, der går over skuldrene, og nogle har en taljestrop for yderligere at fordele vægten. Rygsække har typisk flere rum til forskellige ting som f.eks. lærebøger, bærbare computere og rejseudstyr.

 

Crossbody-tasker

Crossbody-tasker har et langt håndtag, der går på tværs af kroppen, og bæres typisk over skulderen. De er praktiske, da de giver hænderne fri, og er populære blandt rejsende og festivalgæster.

 

Crossbody-tasker findes i mange forskellige størrelser, fra små punge til store messenger-tasker. De har som regel flere rum til opbevaring af f.eks. tegnebøger, telefoner og nøgler.

 

Tasker findes i alle former og størrelser – fra håndtasker til skuldertasker og totes – hver med sit eget unikke formål afhængigt af, hvad du skal bruge den til. Heldigvis er udvalget stort, så du altid kan være sikker på at få en taske, som du vil kunne lide.