Spring til indhold

4 gode tips til din næste fest

Mangler du inspiration til, hvordan at du kan holde årets fest? Måske skal du være vært til den næste store fest, det kan være at det en fødselsdags, velkommen-hjem fest eller noget andet helt specielt, som skal fejres. Her kan du læse gode tips til, hvad du kan gøre for at din fest bliver uforglemmelig. Følg med her.  

Skal festen skille sig ud og være anderledes, så er en temafest et rigtigt godt valg. Hvis du kan forestille dig, at dine gæster træder ind i en ny verden når de kommer hjem til dig, inspireret af enten en destination i verden, eller blot et sjovt tema, så kan du være sikker på at underholdningen er hjemme.  

Hvis det er koldt og gråt udendørs, kan du eventuelt glæde dine gæster med et tema inspireret af for eksempel en tropisk destination. Måske skal de være Hawaii stil, hvor gæsterne bliver budt velkommen med en blomsterkrans og en farverig drink når de kommer ind. Det kan også være Mexicansk tema, hvor både de store hatte er et must, samt burritos og tacos er på menuen. 

Man kan også give gæsterne besked på at dukke op i udklædning efter eget valg. Dette er både sjovt og festligt, og giver et ekstra pift til en fest. Man kan på nettet, finde masser af spændende udklædning og kulørte dekorationer til enhver begivenhed.  

Bliv opdateret på seneste nyt fra politirapporten 

Kan du godt lide at læse spændende nyheder fra Danmark. På https://politirapporten.dk/ kan du læse om, hvad der sker rundt omkring i landet i forhold til blandt andet kriminalitet og politi. Hvis det typisk er denne type nyheder du søger, når du læser overblikket for dagen, så har den side samlet artikler, som er lige noget dig.  

Sund mad på den nemme måde 

Vil du gerne leve et sundere liv og samtidig smide de overflødige kilo? Hvis der er fart på i hverdagene, og der både er børn i hjemmet og andre ting, som skal passes, så kan det være svært altid at få både tid og overskud til at stå og lave sund mad. Hvis du gerne vil spise slankemad, men resten af husholdningen skal have noget andet, så kan det være svært at få det til at hænge sammen, hvis der skal laves to slags forskellige retter hver gang.  

For at lette en situation som denne, kan det måske være en fordel for dig at få leveret sund mad til døren fra en af de mange producenter indenfor måltidskasser. Der er både mulighed for at vælge retter, hvor det blot skal varmes, eller hvor at man kan sætte det sammen og selv tilberede. Her også mulighed for at vælge noget for hele familien, eller for eksempel økologisk.  

Få de lokale nyheder på Fyn 

Er du bosiddende på Fyn eller er det vigtigt for dig, at være med på, hvad der sker af spændende nyheder i lokalområdet? Med Fyens Stiftstidende, kan du være sikker på at du får en avis, som har relevans for denne del af Danmark. Avisen kan læses ved at købe et abonnement, hvor at du kan få adgang alle ugens dage, eller for eksempel vælge kun at læse den fredag, lørdag, søndag. Du kan nemt og hurtigt bestille det abonnement som passer bedst til dine behov, til en meget fordelagtig pris.