Spring til indhold

Livsnødvendig information

BMI er helt sikker noget, som mange har hørt om før. BMI bruges til at udregne om hvorvidt en person har den optimale vægt i forhold til højden på personen. Dette kan nemt gøres på internettet. Derudover kan man på internettet finde god hjælp til, hvordan man hurtigt låner penge. Ikke nok med det, kan man nu finde kærligheden online. 

Udregning af BMI er ganske simpelt. I 1830 udviklede man BMI-udregneren. Denne blev dengang brugt til at visualisere forskellen i levestandarder i forskellige grupper af befolkningen. Derved kan man sammenligne et land med andre måske mindre velhavende lande. I dag bruges BMI-tallet ofte for at afgøre, om man bør regulere sin vægt, så gå ind og beregn BMI lige her. 

BMI-beregning 

Det eneste man skal kende til, når man skal beregne sit BMI-tal, er ens højde og vægt. Vægten i kg divideres med højde i meter. Dette resultat ganges derefter med 2. Resultatet herefter er lig med ens BMI-tal. Tallet sammenlignes på en BMI-skala, så man kan se, hvor man ligger.   

Dog skal man ikke tage BMI-tallet for alvorligt. Når man beregner dette tal, tager man ikke højde for ens kropsbygning eller alder. Fedtprocenten bliver eksempelvis ikke taget med i beregningerne. Derfor kan en overvægtig mand faktisk få det helt samme BMI-resultat som en anden mere muskuløs og trænet mand.  

Akut pengemangel? 

BMI-udregning har med tal at gøre. På samme måde har penge meget med tal at gøre. Til tider kan der opstå uforudsete udgifter i ens hverdag. Hvis du mangler penge nu og her, så lån penge hurtigt på internettet. Der er mange fordele ved at låne penge på internettet i stedet for at gøre det i banken.  

Der findes mange forskellige slags lån. Det mest udbredte er formegentlig kviklånet. På blot 2 minutter kan man ansøge om pengene. Fordi det er så let tilgængeligt, kan man dog kun låne op til omkring 10.000. men fordelen ved at gøre det online, er at man derved slipper for at dokumentere en masse krav for at overhovedet få lov til at låne pengene.  

Lån og økonomi 

Et par gode råd er altid gode at have med på vejen. Dette gælder især, når man vil låne penge. Det risikable med disse kviklån er, at man kan komme til at låne for meget. Man ved, at man har lånt for mange penge, når man ikke har mulighed for at tilbagebetale pengene. Derfor bør man lægge et budget, inden man låner. 

Find kærlighed på nettet 

På internettet kan man ikke kun låne penge. Man kan faktisk være så heldig at finde kærligheden på https://citizen21.dk/. Hjemmesiden henvender sig til personer som gerne vil finde kærligheden i udlandet.